Diari Més

Laboral

Cambrils inicia un nou pla de formació i ocupació per a aturats de més de 30 anys

El ‘Programa 30 Plus’ permetrà formar i inserir a 20 persones en base a les necessitats reals d’ocupació de les empreses de Cambrils

La façana del consistori de Cambrils.

L'Ajuntament de Cambrils denunciarà el BBVA per una clàusula abusiva d'un crèditAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cambrils, a través del Departament d’Ensenyament i Ocupació, inicia un nou pla de formació i treball anomenat ‘Programa 30 plus’, el qual està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

L’objectiu d’aquest programa de formació i ocupació és afavorir la inserció laboral de les persones majors de 30 anys -preferentment de 30 a 45 anys- que estiguin en situació d’atur, amb baixa qualificació, o amb títol d’ESO, Batxillerat o d’un Cicle Formatiu de Grau Mig. Prioritàriament, es busca gent que tingui experiència professional en sectors castigats per la crisi per a reconduir-los a altres sectors amb futur.

El programa permetrà formar i inserir a 20 persones en base a les necessitats reals d’ocupació de les empreses de Cambrils. Al mateix temps, les empreses tindran l’oportunitat de contractar aquestes persones de forma subvencionada, durant un mínim de 6 a 9 mesos, amb «ajuts a la contractació». Quantitat total de subvenció atorgada: 88.000 euros.

Les persones aturades i les empreses interessades en els contractes subvencionats es poden adreçar a l’Ateneu Juvenil, trucar al 977307401 o escriure un correu electrònic a erodriguez@cambrils.cat i lcasas@cambrils.cat.

tracking