Diari Més

Societat

Organitzen una jornada per buscar candidats a treballar en turisme a la Costa Daurada

Els aspirants podran conèixer més de vint empreses del sector i entregar-los els seus currículums

Imatge d'arxiu d'una de les platges de Salou durant l'estiu del 2015.

Salou registra més de 4,7 milions de pernoctacions aquesta temporadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera jornada Treballa en turisme buscarà demà, dijous 22 de febrer, candidats a col·locar-se en aquest sector a la Costa Daurada, segons informa la Federació empresarial d'hostaleria i turisme de la província de Tarragona.

La jornada se celebrarà al Parc científic i tecnològic de turisme i oci de Vila-seca i permetrà a totes les persones que volen treballar en el sector turístic conèixer diverses empreses del ram en un sol matí.

En la iniciativa hi participaran demà, des de les nou fins a les tres de la tarda, més de vint empreses entre hotels, càmpings i apartaments, des de familiars a grans corporacions tant del turisme de costa com d'interior.

Els aspirants a trobar feina podran conèixer aquestes empreses, lliurar els seus currículums i entrevistar-se directament amb els responsables de Recursos Humans de forma personalitzada.

La jornada està oberta tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb tota mena de perfil professional relacionat amb l'hostaleria.

Segons el president de la federació empresarial, Eduard Farriol, «el capital humà és clau per al bon funcionament del sector turístic» i volen facilitar-los el contacte directe amb les empreses.

tracking