Diari Més

Municipal

El jutjat de pau de Calafell comença a funcionar a les oficines de Segur

Les noves dependències han obert al carrer Joan Maragall, on s’han adequat més de vuitanta metres quadrats per oferir aquest servei

El trasllat suposa l'estalvi d'un lloguer anual al consistori.

El jutjat de pau de Calafell comença a funcionar a les oficines de SegurCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de pau de Calafell va començar a funcionar dilluns en el seu nou emplaçament a les dependències municipals del carrer Joan Maragall del nucli de Segur. El trasllat del servei suposarà un estalvi en el lloguer anual i acaba amb la precarietat de les antigues oficines.

A les dependències de Segur de Calafell s’ha adequat un espai de més de vuitanta metres quadrats per a les oficines del jutjat. A més, la sala d’actes ja existent s’usarà per a les cerimònies, com les noces, que oficia el jutge de pau. L’Ajuntament ha invertit 6.166,77 euros en les obres d’habilitació. Segons el consistori, amb el trasllat, el jutjat aconsegueix un espai més ampli i en condicions i deixa l’actual local, al carrer Baix Penedès, que s’havia quedat petit i presentava, a més, un estat de deteriorament molt important. D’altra banda, més de la meitat dels casos que atén el jutjat de pau provenen del nucli de Segur de Calafell.

El trasllat, a més, forma part del pla de l’Ajuntament per estalviar en lloguers, tot optimitzant l’ús dels seus propis edificis. L’objectiu d’aquest pla és estalviar 70.000 euros anuals, dels quals 6.000 corresponen al jutjat.

tracking