Diari Més

Judicial

El detingut per homicidi imprudent a Torredembarra passa avui a disposició judicial

L'home, que va disparar accidentalment a la seva parella quan ambdós es trobaven manipulant una arma, declara aquest matí al jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell

El jutjat del Vendrell obre diligències per la mort d'un home a Cunit en una detenció

El jutjat del Vendrell obre diligències per la mort d'un home a Cunit en una detencióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MiguelF.M.,detingut per un delicte d'homicidi imprudent i tinença d'armes il·lícita en disparar accidentalment un tret al pit a la seva parella el dissabte, passarà avui a disposició judicial. L'home declararà el matí d'aquest dilluns 12 de febrer al jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

L'home i la seva parella estaven manipulant una arma el passat dissabte a casa seva quan, de sobte es va disparar accidentalment, segons el relat de l'home. La bala va impactar al pit de la dona, que va ser traslladada amb helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i, més tard a l'Hospital Bellvitge, lloc on va acabar perdent la vida. Tot apunta que l'arma que manipulava la parella era una arma vella i que el succés va ser totalment accidental. Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta una investigació per comprovar que realment va ser un accident.

tracking