Diari Més

Societat

Ja es pot apadrinar un tub de l'orgue de Valls

Amb la campanya de mecenatge es pretén recuperar l'instrument per a les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021

Fa mesos que s'està treballant amb el nou orgue.

La presentació del nou orgue, tret de sortida a les Festes de la Candela 2018 de VallsAj. Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja es pot apadrinar un tub de l'orgue de Valls, una campanya de mecenatge que permetrà la seva recuperació. LaComissió ciutadana de l’orgue va presentar al gener un projecte de recuperació de l’orgue de Valls, una iniciativa que, impulsada per diverses entitats i agents culturals i musicals de la ciutat de cara a les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021.

Per aquesta campanya, les aportacions s’han fixat a partir de 25 euros a l’any, amb un compromís de quatre anys. Amb aquesta quantitat es podrà apadrinar un tub petit interior (100 euros a repartir en quatre aportacions anuals) i, a canvi, es lliurarà al mecenes un diploma d’apadrinament i el seu nom figurarà en el llistat de tots els padrins del nou instrument que s’inclourà dins l’instrument com una càpsula del temps. Per als tubs mitjans i grans de l’interior de l’orgue s’ha establert una aportació de 300 i 500 euros respectivament.

Per als tubs de façana, a més del diploma d’apadrinament i de figurar al llistat de padrins, el nom del mecenes serà gravat a l’exterior del mateix tub. Per aquests tubs de façana s’han fixat les aportacions de 1.600 euros per als tubs petits situats entre torres; 3.000 per als tubs mitjans de les dues torres laterals; 5.000 per als tubs grans de la torre central; 12.000 per als tubs per a grans mecenes; i 25.000 euros per als tubs per a empreses col·laboradores.

Des de la setmana passada les butlletes i urnes per col·laborar en el projecte ja es poden trobar a les diverses parròquies de la ciutat i als taulells d’informació municipal de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, l’Oficina Municipal d’Informació Turística o la Biblioteca Carles Cardó.

tracking