Diari Més

Economia

Els Premis Emprèn impulsen 14 projectes al territori

En total, la Diputació de Tarragona ha repartit 35.000 euros distribuïts en 5 categories

Imatge dels guardonats als Premis Emprèn.

Els Premis Emprèn impulsen 14 projectes al territoriCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona ha reconegut 14 projectes empresarials del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. El certamen anual ha dotat els premis de 35.000 euros en total distribuïts en 5 categories.

La cinquena edició dels Premis Emprèn s'ha fet aquest divendres a l'Auditori de la Diputació en un acte encapçalat pel president, Josep Poblet, i que ha comptat amb la intervenció de Xavier Marcet, un reconegut consultor, i Merche Dalmau, propietaria de la bodega Clos Galena.

Artra, recuperació i promoció d'artesania i tradicions de les Terres de l'Ebre; Menjamiques, fabricació i venda d'una crema alimentària a base de garrofa, avellanes i oli d'oliva Km0; Kamleon, plataforma tecnològica per a detectar en temps real la deshidratació de les persones, mitjançant la mesura i tramesa de diferents paràmetres de la suor i de l'orina; Noujardí espais SL, una empresa de xerojardineria enfocada al disseny d'espais exteriors adaptats al clima i al paisatge i Punt d'accés, cooperativa social que ofereix Internet mitjançant Wifi en zones rurals o poc poblades on no arriben altres tecnologies, són els guanyadors de l'edició d'enguany dels premis. A més, nou projectes més d'arreu del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han obtingut un reconeixement.

Enguany s'han presentat als premis un total de 46 projectes. Les categories que han tingut més èxit de participació han estat Economia social i Turisme, cultura i experiències, amb 14 i 12 participants respectivament, seguides de Tecnologia i innovació i de Salut i esport, amb 8 projectes cadascuna, i d'Eficiència energètica i sostenibilitat, amb 4 projectes apuntats. Pel que fa a l'àmbit territorial dels projectes, 36 són del Camp de Tarragona i 10 de les Terres de l'Ebre.

tracking