Diari Més

El 'Torneig de Nadal DOW' celebra la seva XXI edició

Prop de dos-cents futbolistes en categories baby, prebenjamí, benjamí i aleví han disfrutat de la competició

Imatge dels participants al 'Torneig de Nadal DOW'.

El 'Torneig de Nadal DOW' celebra la seva XXI edicióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ‘Torneig de Nadal DOW’ celebrat a les instal·lacions de La Pobla de Mafumet ha estat un gran èxit. La intensitat del vent no ha pogut amb les ganes i la il·lusió dels prop de dos-cents futbolistes que en categories baby, prebenjamí, benjamí i aleví han disfrutat d'una competició que enguany celebra la seva XXI edició.

El 'Torneig de Nadal DOW' també és una cita amb la solidaritat gràcies a la campanya ‘La teva joguina, el seu somriure’ i que una vegada més ha servit per demostrar que l’esport rei i la solidaritat són sinònims amb infinitat de joguines recollides.

La representació d’equips que han participat en aquesta XXI edició ha estat molt nodrida: La Floresta, La Selva del Camp, Nàstic i CF Pobla de Mafumet han estat els conjunts participants de les nostres comarques.

L’entrega de trofeus de la XXI edició del ‘Torneig de Nadal de futbol base DOW’ ha comptat amb la presència del Sr. Josep Boronat, Public Affairs & General Services de DOW a Tarragona; acompanyat de la Sra. Ana Aceituno i el Sr. Martí Miravete, tots dos regidors de l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet; de la Sra. Estefanía Serrano, presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès; del Sr. Francesc Ferrer, vicepresident institucional del Consell Esportiu del Tarragonès; del Sr. Josep Vives, delegat de la Federació Catalana de Futbol (FCF) a Tarragona; del Sr. Rafael Pinedo, sotsdelegat de la FCF a Tarragona; del Sr. Fernando García, delegat del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Tarragona; i dels directius del CF Pobla de Mafumet Juan Muñoz, Albert Virgili, Francesc Brunet, Àlex Bustamante, Lluís Tatay i Josep Casas.

tracking