Diari Més

300 persones grans participen al tradicional dinar de Nadal de La Pobla

Entre els actes nadalencs del municipi destaca el concert de David DeMaría el proper dissabte

Imatge del dinar de Nadal de la gent gran de La Pobla.

300 persones grans participen al tradicional dinar de Nadal de La PoblaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dissabte, La Pobla va celebrar el tradicional dinar de Nadalde la gent gran. L’acte va reunir fins a 220 persones a l’interior del Pavelló. Els regidors pobletans van servir menús a domicili a una vuitantena de jubilats i pensionistesque, per raons de mobilitat, no van poder assistir a l’acte.

Pel que fa al dinar celebrat al Pavelló, els assistents van gaudir d’una vetllada que va finalitzar amb un ball popular al ritme del grup Banda Sonora.

D’altra banda, el 17 de desembre tindrà lloc lacelebració del tradicional Bingo solidari, organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Pobla que també recollirà diners a favor de La Marató de TV3.

David DeMaría actuarà al municipi pobletà

El cantant David DeMaría oferirà un concert solidari al Casal Cultural de La Pobla. L'espectacletindrà lloc aquest dissabte 16 de desembre a les 19 hores.

L’artista presentarà el seu darrer treball discogràfic, que

rep el títol de Séptimo cielo. I d’una altra banda, la recaptació íntegra aniràdestinada a col·laborar amb La Marató de TV3.

Els interessats en adquirir alguna de les darreres localitats encara lliures poden adreçar-se a l’Ajuntament, de 10 a 14 hores. Qui vulgui assistir al concert ha d’abonar una entrada donatiu de 5 euros.

tracking