Diari Més

Investiguen la mort d'un cadàver trobat a un barranc de Mont-roig

Un grup de caçadors el va trobar dins d’una bossa de plàstic, al barranc de Rifà, i en un avançat estat de descomposició

Els Mossos, a la zona.

Investiguen la mort d'una persona a Mont-roig del CampMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una persona a Mont-roig del Camp, llur cadàver va ser trobat aquest dimecres dins d’una bossa de plàstic al barranc de Rifà. Es desconeix la identitat i el sexe del cadàver degut a l’avançat estat de descomposició en què es trobava.

El cadàver el van trobar un grup de caçadors, entre les nou i dos quarts d’onze del matí al barranc de Rifà, al terme de Mont-roig. Els caçadors van trucar immediatament a la policia local de Mont-roig, que es va personar al lloc on havien trobat el cadàver i van precintar la zona, a l’espera dels Mossos d’Esquadra.

Segons Mossos d’Esquadra, el cos estava en avançat estat de descomposició. El cos estava dins d’una bossa de plàstic.No s’ha pogut determinar si es tracta del cos d’un home o una dona, però, segons han apuntat els Mossos, la víctima és una persona adulta per les mides que presentava. Aquest dimecres a la tarda, el cadàver va ser traslladat al Tanatori de Tarragona, on se li practicarà una autòpsia.

El cas es troba sota secret de sumari. Ara, els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies d’aquesta mort. Els investigadors treballen amb la hipòtesi principal que es tractaria de la víctima d’un homicidi.

El cadàver va ser trobat en aquest barranc, prob del Club Mont-roig. Tot i això, i atès el molt avançat estat de descomposició que presentava, no ha estat possible, de moment, determinar si es tracta d’un home o d’una dona així com tampoc la seva edat aproximada.

L’autòpsia, que està prevista per aquest dijous, podria revelar noves dades sobre la identitat del cos i, sobretot, la data en què va morir aquesta persona, així com algun detall sobre les circumstàncies de la seva mort.

«Aquestes coses sempre sobten, però el cas està en mans dels Mossos d’Esquadra i sota secret de sumari. El barran de Rifà és un indret on hi passen habitualment molts caçadors del poble», explicava ahir Fran Morancho, alcalde de Mont-roig del Camp a Diari Més.

També van trobar armes

Precisament, el passat 20 d’octubre, al mateix barranc de Mont-roig del Camp, al de Rifà, una patrulla dels Mossos va localitzar dues armes i munició que es trobaven empaquetades i enterrades en una zona boscosa de Mont-roig del Camp, prop del punt quilomètric 7 de la carretera T-322.

Concretament, les armes trobades eren un subfusell marca Scorpion, fabricat originàriament a l’antiga Txecoslovàquia i posteriorment també a l’antiga Iugoslàvia, i una pistola de la qual no ha transcendit la marca, així com diversa munició de 9 i 12 milímetres. Les armes, que es trobaven embolcallades en cinta adhesiva, presentaven un considerable estat de deteriorament i oxidació, especialment la pistola.

Per comprovar si eren funcionals o no van ser traslladades al laboratori. S’havia d’esbrinar el seu origen, inclosa la possible traçabilitat o ús anterior.

tracking