Diari Més

Meteorologia

La neu arriba a Prades

El municipi arribarà a estar sota zero aquesta nit, temperatures gèlides que es mantindran durant el cap de setmana

Imatges de Vilanova de Prades nevada

Imatges de Vilanova de Prades nevadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desembre ha portat les primeres nevades a Prades i Vilanova de Prades aquest matí. Aquest fred d'hivern feia presagiar que no trigaríem a veure els primers flocs de neu. Al migdia, quan s'ha produït la nevada, els municipis es troben a 1i 2 graus respectivament. Es preveu que aquesta nit la zona de Prades arribi a temperatures gèlides sota zero. Durant el cap de setmana es continuaran mantenint aquestes temperatures.

Al Priorat també s'han produït nevades. Destaquen els considerables flocs de neu que han caigut al Parc Natural de la Serra del Montsant. La nevada es pot veure a través d'un vídeo que s'ha difós a través del perfil que el parc té a la xarxa social Facebook.

Cal dir que la neu també ha agafat aquest divendres al migdia a diversos punts d'Osona i el Gironès, com Vic o Moià. Aquest matí la neuja havia començat a caure en punts que són més habituals per l'època, concretament a llocs del Pirineu com Vielha, Esterri d'Àneu, Puigcerdà o Camprodon.

Segons el Servei Meteorològic, aquesta tarda la neu pot emblanquinar punts del litoral per sota dels 200 metres. Segons el Servei Català de Trànsit, aquest migdia es necessiten cadenes per circular només per la C-28 entre Vaquèira i Naüt Aran i a la C-142b entre Vaquèira i el pla de Beret.

tracking