Diari Més

Enologia

Atributs masculins i amb 'trempera' per la imatge d'un nou vi

L’equip encarregat de crear aquesta atrevida imatge gràfica ha estat l’equip de Viñas i Montserrat – Dissenyadors

El disseny és de l'equip Viñas i Montserrat.

Formes masculines i amb 'trempera' per la imatge d'un nou viCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El celler cooperatiu de Bràfim ha presentat un curiós i atrevit disseny per la imatge d'un dels seus vins que segur no deixarà ningú indiferent. El nou vi porta el nom de Trempera amb una etiqueta que, de manerasubtil, evoca amb elements geomètrics 'formes masculines'. L'equip encarregat de crear aquestaacoloridaimatge gràfica així com el nom ha estat l'equip deViñasi Montserrat – Dissenyadors.

En relació al disseny expliquen que «la consigna que se'ns va donar era només que havien de ser uns vins provocatius, divertits i alhora elegants en lapresentació».

La Cooperativa Agrícola deBrafimelabora els seus vins exclusivament del raïm de les vinyes procedents dels termes de Bràfim, Vilabella, Nulles, Puigpelat, Alió i Montferri. Aquestes vinyes pertanyen a la DO Tarragona, DO Catalunya i DO. El celler consta de dipòsits de diferent cabuda, fent un total de 130 dipòsits amb una capacitat màxima de 7.000.000 l. El celler està equipat amb modernes tecnologies i disposen d'un modern laboratori enològic.

tracking