Diari Més

Acció social

Joan Izquierdo, nou coordinador d'ECAS en el Camp de Tarragona

Forma part de la Fundación En Red des de l’any 2003

ECAS aplega diverses entitats que treballen en el camp de la inclusió social.

Joan Izquierdo, nou coordinador d'ECAS en el Camp de TarragonaECAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Izquierdo és el nou coordinador d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) al Camp de Tarragona, segons informa aquest organisme.

La comissió territorial d’ECAS ha elegit Joan Izquierdo com nou coordinador de la tasca conjunta que duen a terme una quinzena d’entitats amb seu o delegació a Tarragona.

Izquierdo és educador social i participa en ECAS Tarragona en nom de la Fundación En Red des de l’any 2003. Succeeix en el càrrec Vivian Cano, que era membre en representació de Sinergia de Gestió.

El nou coordinador pretén «enfortir» el «rol de nexe entre les administracions públiques, el tercer sector i el món acadèmic» d’ECAS.

Un dels àmbits en els quals la federació s’ha significat com a dinamizadora d’aliances és el les persones sense llar, contribuint a la concepció i la posada en marxa de la Xarxa d’atenció integral a aquest col·lectiu a Tarragona.

A més, ECAS Tarragona buscarà línies de col·laboració amb l’Ajuntament de Reus i provarà d’incorporar la perspectiva de l’acció social a la Diputació de Tarragona.

tracking