Diari Més

Què fer aquest cap de setmana?

La Fira de l'Oli Siurana a Reus, l'espectacle infantil Pell de llantiré, cua de tiré o la projecció de Harry Potter són algunes de les propostes

L'Espectacle Cua de Tie

Què fer aquest cap de setmana?Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diari Més us fa una proposta d'activitats diverses i per tots els públics per treure tot el profit d'aquest cap de setmana de novembre

A Reus, des d'avui i fins demà dissabte, tindrà lloc la Fira de l'Oli Siurana. El dissabte, a partir de les deu del matí, serà el moment de l'acte més popular, el tradicional esmorzar de degustació de l'oli d'oliva verge extra nou DOP Siurana. L'horari de la Fira serà avui divendres de cinc a nou de la nit i dissabte de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a les nou de la nit, a la Plaça Llibertat. L'entrada serà gratuïta per a tothom.

A Tarragona, aquest dissabte i en el marc del Festival Teatre Màgic, tindrà lloc el taller de màgia per nens i joves sota el títol Impromtu màgic. L'activitat és gratuïta i a partir dels 12 anys. Per primera vegada un taller de màgia amb objectes: claus, monedes, bitllets, telèfon mòbil, rellotge... La finalitat és poder sorprendre tothom fent màgia amb objectes quotidians. Serà a l'Espai Kesse i a càrrec del Mag Gerard.

A Tarragona, al Caixa Fòrum, encara es pot veure l'espectacle Pell de llantiré, cua de tiré que narra la història de Kumbà i Mamadou, que viuen en un petit poblat de la selva, a Senegal. A punt de ser pares, estan tan il·lusionats que faran el que sigui per complaure al seu nadó, com perseguir a un lleó o a la reina de les girafes. El conte és una al·legoria de les festes del naixement i dels noms dels mandingas. Es tracta d'un espectacle divertit i enginyós, ple de ritme. Serà aquest diumenge a les sis de la tarda. Per a més informació i compra d'entrades, podeu consultar a CaixaFòrum.

Dissabte a les 11.30 hores a la Biblioteca de Tarragona es projectarà el film Harry Potter i l'Ordre del Fènix. Tindrà lloc a la sala infantil de la biblioteca que celebra així els 20 anys de la publicació d'Harry Potter i la pedra filosofal. Des de la biblioteca conviden a venir disfressats a veure el film. Més info aquí.

A Reus, les Biblioteques Municipals i el grup de treball Bib-Botó del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya organitzen aquest divendres i dissabte a la Biblioteca Central Xavier Amorós la primera edició de les Jornades de Literatura Infantil, que tenen com a lema Llum de Llull i que s'inclouen a la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017. Durant la jornada de dissabte es realitzaran activitats amb una fira de llibreries locals que presentaran les novetats de Nadal 2017 i propostes per a famílies i públic en general, com ara presentacions de llibres, un taller d'il·lustració a càrrec d'Ignasi Blanch i contes.

Més info, aquí.

Al Vendrell, el Teatre Àngel Guimerà acollirà, aquest dissabte a les 20.30, l'obra teatral Paradise, d'Oriol Vila i Raquel Salvador, produïda per Nico & Sunset, El Terrat i El Tricicle, i interpretada pels joves actors Albert Baró, Artur Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar. Aquesta obra, recomanada per a majors de 14 anys, ens transporta al prostíbul Paradise, on viurem tres històries que ens parlen de la família, de la soledat i de l'amor. Les entrades es poden adquirir a un preu de 17 euros i 13 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell. Més info, aquí.

A Alcover, el Convent les Arts presenta un nou espectacle d'arts escèniques . En concret, aquest diumenge 19 de novembre a les set de la tarda, el col·lectiu Big Bouncers ens proposa un treball centrat en la relació entre el moviment, la paraula i l'espai. La proposta gira entorn del Convent de les Arts, i més concretament al voltant dels seus origens. Aquest col•lectiu realitza una peça única i original en funció de l'espai on realitzen el seu espectacle.

S'indaga en la seva història, la seva transformació, els seus usos diversos, les persones que l'han habitat, la seva funció dins la comunitat, la seva influència en l'entorn en què es troba i viceversa, en anècdotes i memòries personals, esdeveniments destacats, etc. Les entrades per l'espectacle, recomanat per a partir de 8 anys, es poden adquirir a 9€ (6€ amb el carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d'Alcover o el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.

La Pobla acull la 18a Festa de l'oli nou aquest diumenge a partir les 9.30 hores. Com en edicions anteriors, servirà per donar a conèixer la qualitat de l'oli acabat de collir i de premsar. La festa tindrà lloc a la zona de les moreres, on s'oferirà un esmorzar popular. Els assistents podran participar en un esmorzar en què els assistents hi podran participar adquirint un tiquet pel preu simbòlic de 3 euros. A més i seguint la iniciativa instaurada fa uns anys, la recaptació íntegra d'aquest esdeveniment serà destinada a finalitats solidàries.

tracking