Diari Més

Medi Ambient

Dues platges de Torredembarra i tres de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant renoven la bandera Ecoplayas 2017

La platja de l’Almadrava ha obtingut per primer cop aquest guardó

Imatge de la bandera Ecoplayas 2017 d'una de les platges de Torredembarra.

Dues platges de Torredembarra i tres de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant renoven la bandera Ecoplayas 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per setè any consecutiu, l’Ajuntament de Torredembarra ha obtingut la bandera Ecoplayas per a les platges de la Paella i el Barri Marítim, un guardó que valora una sèrie de criteris objectius en matèria d’equipaments i manteniment, sempre des de la perspectiva de l’enginyeria i la sostenibilitat.

Durant el mes de setembre, la Regidoria de Sostenibilitat va formalitzar la inscripció a la XII convocatòria dels Premis ECOPLAYAS 2017, presentant les candidatures de les platges de la Paella i Barri Marítim en la modalitat de renovació.

L’organització ha tingut en compte «el compromís continu amb la millora de la qualitat en tots els aspectes de les seves platges» i per aquest motiu s’ha renovat el premi.

D’altra banda, tres platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (la de l’Arenal, la de la Punta del Riu i la del Torn) també han aconseguit renovar aquest reconeixement. Com a novetat, la platja de l’Almadrava del mateix municipi ha obtingut per primera vegada la Bandera Ecoplayas 2017.

Els premis s’han donat a conèixer aquest divendres passat, en el marc del XIX Congrés i exposició internacional de platges- Ecoplayas 2017, celebrat a Sant Sebastià. Aquest premi està adreçat a tots els municipis de l’Estat espanyol de costa o interior (platges fluvials, llacs o embassaments) i entitats supramunicipals que tinguin platja.

tracking