Diari Més

Accident

Una víctima mortal en un accident entre un camió i una furgoneta a Valls

El conductor del vehicle ha resultat ferit crític, i el del camió ha resultat il·lès

La furgoneta accidentada a la C-37 a Valls, amb un agent dels Mossos d'Esquadra al costat.

Una víctima mortal en un accident entre un camió i una furgoneta a VallsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La passatgera d'una furgoneta ha mort a primera hora de la tarda d'aquest dimarts en un accidenta la carretera C-37 a Valls a l'altura del quilòmetre 4.

Per causes que encara s’estan investigant, han col·lidit frontalment un camió i una furgoneta. A conseqüència del xoc, ha mort la passatgera davantera de la furgoneta i el conductor d’aquest vehicle ha resultat ferit crític. Pel que fa al conductor del camió ha resultat il·lès.

Els bombers han rebut l'avís a les 15.36 hores, i fins al lloc dels fets s'han desplaçat cinc dotacions, vuitpatrulles dels Mossos d’Esquadra, una ambulància i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra les dues persones afectades viatjaven en una furgoneta Renault Kangoo que, per causes que s'investiguen, ha envaït el carril contrari en un tram senyalitzat amb línia contínua. Les mateixes fonts han indicat que el conductor del camió ha intentat esquivar el vehicle que li vindria de cara però no ho ha aconseguit. La furgoneta ha acabat impactant contra la part davantera dreta del camió.

La víctima mortal, que viatjava com a passatgera davantera, és E.M.C., de 74 anys i veïna de Pradell de la Teixeta (Priorat). El ferit crític és el conductor, un home també veí de Valls nascut l'any 1935, que ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII pel Sistema d'Emergències Mèdiques (Sem).

A causa de l'accident, el Servei Català de Trànsit ha tallat la calçada en ambdos sentits.

El camió accidentat a la C-37 a Valls, en primer terme, amb el turisme on viatjaven les víctimes al fons.

Una víctima mortal en un accident entre un camió i una furgoneta a VallsACN

tracking