Diari Més

Vila-seca tindrà 81 noves places d'aparcament gratuït a la Canaleta

L’Ajuntament licita els treballs de millora de l’aparcament situtat al parc d’Austràlia i l’adequació i pavimentació d’un solar municipal com a aparcament a la Canaleta

El futur nou aparcament a la canaleta tindrà 81 noves places d'aparcament, quatre de les quals seran per a minusvàlids.

Vila-seca tindrà 81 noves places d'aparcament gratuït a la CanaletaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Vila-seca ha tret a concurs dues noves obres que milloraran i incrementaran noves àrees d’aparcament públic i gratuït al municipi. Per una banda, s’ha licitat l’adequació i pavimentació del solar municipal com a aparcament, situat entre el carrer de Reus i l’avinguda de la Generalitat, al costat mateix de l’aparcament de la Canaleta, per 218.074 euros. El segon projecte consisteix en els treballs de millora i pavimentació de l’aparcament situat al parc d’Austràlia i pavimentació del tronc central del passeig Ciutat de Melbourne per 118.589 euros.

En relació al nou aparcament en un solar de la Canaleta, l’espai tindrà 2.900 metres quadrat i crearà un total de 81 places d’aparcament, de les quals 4 seran per a minusvàlids. Hi haurà guals d’accés de cotxes, guals de transició i recorregut transversal de vianants, així com franja de seguretat al voltant de les places d’aparcament. També es farà la senyalització horitzontal i vertical i s’instal·larà enllumenat.

Pel que fa a l’aparcament del parc d’Austràlia, la seva pavimentació a base d’aglomerat asfàltic consolidarà un total de 64 places d’aparcament, de les quals 2 són específiques per a minusvàlids. Es farà la senyalització horitzontal i vertical i s’instal·larà enllumenat a base de columnes amb projectors de lluminàries led. D’altra banda, també es pavimentarà el tronc central del passeig de la Ciutat de Melbourne, a tocar del parc d’Austràlia.

tracking