Diari Més

Hostaleria

El tarragoní Joan Antón, nou president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i l'Ebre

Ha agafat el relleu de Berta Cabré, que ha ocupat la presidència els últims 8 anys

Berta Cabré deixa la presidència de l'Associació de Càmpings i ha estat substituïda per Joan Antón.

El tarragoní Joan Antón, nou president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i l'EbreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Antón, director del Càmping & Resort Sangulí Salou ha estat escollit per ocupar la presidència de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona -Unique Camping Destination-, en substitució de Berta Cabré, que ha estat durant 8 anys liderant l'associació que defensa els interessos del sector ique engloba 56 càmpings.

El passat 9 de novembre es va celebrar l'assemblea general de l'associació i alli es va aprovar la Junta de l’Associació de Càmpings, que comptarà gairebé amb el mateix equip humà que hi ha hagut fins ara.L'acte va comptar amb la presència del Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.

La nova Junta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre està formada per:

  • Joan Antón (President)
  • Berta Cabré (Vicepresidenta i coportaveu)
  • Marc Francesch (Secretari)
  • Miquel Roca (Tresorer)
  • Xavier Blasi (Comissió de Promoció)
  • Pere Perera (Comissió de Promoció)
  • Antonio Giménez (Comissió de Promoció)
  • Josep Sans (Oportunitats i Serveis)
  • Manel Basquens (Oportunitats i Serveis, Coportaveu)
  • Àngels Ferré (Àrea Legal i Formació)

Joan Antón, nascut a Tarragona, és llicenciat en Dret per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i ha realitzat postgraus en Dret Internacional i Gestió Turística a ESADE.

En un comunicat de l’entitat, Antón assegurava que «l’Associació de Càmpings arriba en un bon moment a aquest relleu de presidència i volem consolidar la feina feta en la comercialització del producte, serveis als associats en qüestions legals, de compres i estrènyer les relacions amb els centres de coneixement com la URV, l'Escola d’Hostaleria de Cambrils i l'Observatori de la Costa Daurada».

Pel nou president els actuals reptes del sector, «són la fidelització del públic campista i la constant modernització de les instal·lacions, amb inversions permanents, per tal de poder oferir un producte atractiu de qualitat i de màxim confort».

tracking