Diari Més

Empresa

Només Mercadona opta a ocupar el supermercat del Mercat de Salou

L’Ajuntament afirma que només una empresa s’ha presentat al concurs públic

Imatge virtual del Mercat un cop remodelat, on anirà la botiga.

Només Mercadona opta a ocupar el supermercat del Mercat de SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona és l’única empresa que s’ha presentat al concurs públic obert per l’Ajuntament de Salou per a construir i explotar un gran establiment comercial alimentari, en format de supermercat, a l’espai annex a l’actual Mercat Municipal, és a dir, a sobre del pàrquing. La nova botiga s’acoblarà a l’edifici, conformant així un gran centre comercial.

El termini per presentar ofertes es va exhaurir fa setmanes. Per una banda, l’Ajuntament de Salou ha informat a Diari Més que només una empresa s’ha presentat al concurs públic. Per altra banda, fonts de Mercadona han confirmat que la companyia ha presentat la seva oferta al concurs públic. Per tant, Mercadona és l’única candidata que opta a construir aquest establiment comercial en el futur Mercat Municipal.

En cas que, finalment, Mercadona acabi sent l’adjudicatària, l’empresa tancarà la botiga que des de fa anys dóna servei a la plaça Sant Jordi del municipi, per tal d’obrir una de nova al Mercat Municipal. Ho faria seguint el nou model de botiga eficient, pel qual necessita més superfície, que millora i optimitza l’experiència de compra dels clients. Des del punt de vista energètic, aquest nou model, que l’empresa ha començat a implantar, li permet un 40% d’estalvi.

Segons les bases de la licitació oberta per l’Ajuntament de Salou, el consistori preveu recaptar un cànon anual de 239.153 euros. La concessió per explotar la gran superfície comercial s’estendrà al llarg de 40 anys, període de temps que podria prorrogar-se.

El projecte

El projecte que té entre mans l’Ajuntament de Salou contempla la construcció d’un nou supermercat en la primera planta de l’edifici. Aquest establiment i el Mercat Municipal de Salou, que continuarà en planta baixa, estaran units per un gran vestíbul i es crearà una gran sala polivalent apta per organitzar activitats culturals i de promoció alimentària i comercial.

La construcció del nou supermercat i de la sala polivalent conformen la primera fase d’un projecte molt més ambiciós: el de crear el Centre Comercial Mercat Municipal de Salou. La segona fase d’aquest projecte consistirà en la remodelació integral de l’actual Mercat Municipal.

tracking