Diari Més

La DO Montsant viatja a Suïssa i a Xina

A Suïssa es faran diferents tastos a escoles d’hostaleria on podran assistir-hi entre 40 i 60 alumnes

Imatge de la visita del periodista Andrew Jefford a la DO Montsant.

La DO Montsant viatja a Suïssa i a XinaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Denominació d’Origen Montsant continua treballant els principals mercats exteriors a on es comercialitzen els seus vins per tal d’afermar la seva imatge de marca més enllà de les nostres fronteres. Aquest mes de novembre, la DO Montsant viatjarà fins a Suïssa i la Xina per organitzar una sèrie de tastos professionals dirigits a estudiants, sommeliers i periodistes dels dos països.

El proper dilluns dia 13 arrencaran els tastos a Suïssa. Es tracta d’una acció conjunta de la DO Montsant i l’ICEX Suïssa que s’emmarca en un pla de promoció de dos anys de durada, i que té com a objectiu potenciar la imatge de la DO Montsant en els programes d’educació de la Swiss Hotel Management Schools.

Al llarg de 10 dies es portaran a terme 7 tastos de zonificació a diferents escoles d’hostaleria repartides per tot el país (Lucerna, Thun, Chur, Zurich, Glion, Ginebra i Bluche), i a cada tast podran assistir-hi entre 40 i 60 alumnes. Els tastos seran dirigits pel periodista, tastador i consultor David Schwarzwälder.

Pel que fa a la Xina, la data escollida ha estat el 25 de novembre. On es donaran cita 25 sommeliers, professionals i periodistes a l’hotel W Shanghai – The Bund. El tast que es durà a terme permetrà provar garnatxes i carinyenes de les diferents zones de la DO Montsant per tal de donar a conèixer tota la seva potencialitat.

Decanter visita la DO Montsant

Per altra banda, el periodista de la publicació internacional Decanter, Andrew Jefford, va visitar la setmana passada la DO Montsant. El periodista va fertastos de zonificació sobre el terreny dediferents vins blancs i negreselaborats a les zones que trepitjava en cada moment.

tracking