Diari Més

Judicial

Els demanen 4 anys de presó per agredir dues persones arran d'u incident de trànsit a Torredembarra

Els processats van colpejar el conductor a través de la finestra del vehicle i van trencar un dit a la seva acompanyant

L'Audiència de Tarragona.

L'Audiència de Tarragona.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes s’enfronten a quatre anys de presó per colpejar i lesionar dues persones arran d’un incident de trànsit a Torredembarra. Els fets es remunten a la matinada del 24 d’agost del 2010 quan els processats van iniciar una discussió amb un home i una dona que circulaven en un vehicle. Segons el fiscal, els dos individus es van dirigir cap al cotxe i, per la finestra de la porta del conductor, van propinar diversos cops a l’home a la cara i al cos. Seguidament, un d’ells va agafar les claus del contacte del turisme impedint que el conductor pogués moure el cotxe, «restringint així la seva llibertat». Davant d’aquests fets, la dona que l'acompanyava va sortir del vehicle per intentar recuperar les claus, però un dels acusats va agafar-la de la mà esquerra i li va retòrcer amb força, ocasionant-li la fractura d’un dit. Una vegada els perjudicats van poder recuperar les claus del vehicle, van anar al Centre d’Assistència Primària (CAP) de Torredembarra per rebre assistència. Els acusats van aparèixer al centre mèdic i van tornar a colpejar l’home a la cara, segons el fiscal.

Com a conseqüència de l’agressió, la dona va patir la fractura d’un metacarpià de la mà esquerra i una contusió a la galta dreta. Va tenir el dit immobilitzat amb una fèrula durant un mes. Igualment, va patir seqüeles al dit, amb limitacions de flexió i mobilitat del mateix. Per la seva banda, l’home va patir una contusió a la mà, un altre al pavelló auricular i al malar dret.

Segons la fiscalia, els fets són constitutius d’un delicte de lesions, d’una falta de lesions i d’una falta de coaccions. Per aquest motiu, sol·licita quatre anys de presó per a cadascun dels acusats pel delicte de lesions amb deformitat i una multa de 120 euros per la falta de coaccions. El judici se celebrarà el 20 de novembre a l’Audiència de Tarragona.

tracking