Diari Més

El PDeCat de Vilallonga demana a l'equip de govern cancel·lar el sopar de la Festa Major d'Hivern

Conviden a l'alcalde del PSC que mostri el seu suport als empresonats i la seva «disconformitat amb les vulneracions de les nostres llibertats»

Imatge del ple extraordinari que va servir per a fer el relleu a l'alcaldia, l'agost passat.

L'alcalde socialista de Vilallonga s'agafa vacances per l'1 d'octubreAjuntament de Vilallonga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElPDeCatde Vilallonga ha enviat una petició a l'alcalde del municipi, Carmel Gil, per tal que «cancel·li el sopar protocol·lari del divendres dia 10 de novembre» que s'ha de celebrar després del pregó de la Festa Major d'Hivern. A petició del grup polític, els esdeveniments a Catalunya com «l'empresonament del govern legítim» i «l'aplicació del 155», fan «no siguin dies de celebracions» i conviden a l'alcalde del PSC que mostri el seu suport i la seva solidaritat amb els empresonats i la seva «disconformitat amb les vulneracions de les nostres llibertats».

Per aquest motiu el grup municipal del PDeCAT demana a l'equip de govern, format pel PSC i ERC, que cancel·li el sopar de la Festa Major d'Hivern. El grup també informa que si el govern municipal decideix continuar amb l'acte, elPDeCat«declina la invitació a participar».

L'equip de govern de l'Ajuntament de Vilallonga del Camp està format pel PSC i ERC. A mitjans d'aquest estiu, Carmel Gil (PSC) va substituir a Ignasi Valera (ERC) a l'alcaldia segons el pacte de legislatura que van signar les dues formacions polítiques l'any 2015.

tracking