Diari Més

Concerts

El flamenc arriba a Torredembarra en un concert el proper 17 de novembre

L’acte tindrà lloc a l'Espai Cultural Sala del Mar a les 20.30 hores

Imatge de l'Espai Cultural Sala del Mar de Torredembarra.

El flamenc arriba a Torredembarra en un concert el proper 17 de novembreGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espai Cultural Sala del Mar de Torredembarra serà l'escenari per al concert 'Desde la raíz del flamenco', a càrrec de Virginia Romero, al cante; Gerard Marsal, als vents i José Àngel Barrera a la guitarra flamenca. El concert està organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torredembarra. L’acte tindrà lloc el proper 17 de novembre a les 20.30 hores i el preu de l’entrada és de 3 euros.

La Virginia Romero va començar a cantar amb 9 anys a la Penya Flamenca de Huelva. Premiada en nombrosos concursos de Huelva i província va ser becada per Cristina Heeren per cursar els seus estudis de flamenc amb professors com José de la Tomasa, Esperanza Fernández i Paco Taranto. Uns anys després va ser alumna de Jeromo Segura.

El Gerard Marsal és saxofonista i flautista. El seu recorregut musical ha estat marcat per músiques d'arrel com el flamenc, el blues o el jazz. Aquesta barreja fa que la seva aportació en els projectes on participa sorprenguin per originalitat i frescor.

El José Ángel Barrera és guitarrista flamenc, compositor i solista, resident a Torredembarra des dels 4 anys. Barrera ha portat el seu toc a diversos racons del món, entre ells a Shanghai on va ser convidat a actuar al '30th Shanghai Internacional Music Festival' i on, a més, va poder tocar a l’Hotel Ritz de la mateixa ciutat en presència de les autoritats del govern xinès. També es troba, en el seu currículum professional, l’actuació que va fer al Palau de la Música Catalana com a teloner de Marifé de Triana.

tracking