Diari Més

Alejandro Fernández repeteix com a cap de llista del PP per Tarragona

El segueix Tomàs Castells, regidor de l'Ajuntament de Deltebre

Alejandro Fernández en una intervenció al Parlament.

Alejandro Fernández tornarà a presidir el PP a la provínciaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, ha presentat una llista per al 21D en la qual, de nou, el seu número dos serà Andrea Levy. La llista però també inclourà noves cares, entre elles el fitxatge de Dante Pérez, alcalde de Gimenells (Segrià), que ha deixat el PSC fa poques hores.

La llista per Tarragona la tornarà a encapçalar l'actual portaveu parlamentari, Alejandro Fernández. El seguirà Tomàs Castells, regidor de l'Ajuntament de Deltebre, a més de secretari de Medi Ambient del PPC i vicesecretari de Terres de l'Ebre del PP de Tarragona.

Albiol encapçalarà la candidatura per Barcelona, en la qual la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, serà de nou la número dos, seguida del secretari general del PPC i portaveu adjunt parlamentari, Santi Rodríguez, com a tres; i la també portaveu adjunta Esperanza García, en quart lloc.

Cinquè per Barcelona hi haurà una de les novetats en llocs de sortida, Daniel Serrano, president provincial del PP de Barcelona, per davant d'Alberto Villagrasa (6) i de l'exalcalde de Castelldefels Manuel Reyes (7), una altra de les novetats de la llista, ja que Albiol el recuperarà després de ser diputat entre el 2012 i el 2015; els segueixen Juan Milián (8), Concepción Veray (9), Rosa del Amo (10) i Fernando Sánchez-Costa (11).

A Girona, Àngels Olmedo s'estrenarà com a cap de llista, amb Josep Maria Angelats com a segon; i Marisa Xandri encapçalarà la candidatura lleidatana, al costat d'un fitxatge d'última hora d'Albiol per al número dos en aquesta circumscripció: Dante Pérez.

Fa poques hores, Dante Pérez, alcalde de Gimenells, ha anunciat que deixava el PSC per ser «incapaç de compartir partit amb els nacionalistes d'Unió», en al·lusió a l'aliança de socialistes i Units per Avançar, formació hereva de l'extinta UDC, per a les pròximes eleccions del 21D.

tracking