Diari Més

ERC del Camp de Tarragona escull els seus representants a la llista del 21D

Són Raquel Sans, Noemí Llauradó, Òscar Peris, Ferran Civit i Carme Folch

Congrés comarcal d'ERC a Tarragona, amb Raquel Sans, independent que ara s'inlou a la llista electoral.

ERC del Camp de Tarragona escull els seus representants a la llista del 21DCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ERC està ultimant quines són les persones que integraran la llista electoral per Tarragona el pròxim 21 de desembre, en les eleccions convocades per Mariano Rajoy d'acord amb la potestat que li atorga l'aplicació de l'article 155 sobre les institucions catalanes.

Els últims ha incorporar-se a aquesta llista han estat els representants escollits a partir dels congressos comarcals de la formació al Camp de Tarragona. Es tracta deRaquel Sans, Noemí Llauradó, Òscar Peris, Ferran Civit i Maria del Carme Folch.

La periodista i independent, Raquel Sans ha estat l’escollida com a candidata al congrés del Tarragonès, Noemí Llauradó, regidora d’ERC Reus, la més votada al Baix Camp, Òscar Peris, fins ara delegat del Govern i regidor d’ERC Valls, a l’Alt Camp, el diputat del Parlament, Ferran Civit, escollit per la Conca de Barberà i Maria del Carme Folch, alcaldessa de Marçà, per la comarca del Priorat.

En el cas de la Federació de l'Ebre s'ha escollit l'exsecretari d'Hisenda Lluís Salvadó; l'alcalde de l'Ametlla de Mar i vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) Jordi Gaseni;la regidora republicana de Tivissa i consellera comarcal Montserrat Perelló en representació a la Ribera d'Ebre; i la regidora d'Arnes i consellera comarcal Neus Sanromà per la Terra Alta. Aquests candidats s'afegeixen als candidats d'ERC procedents de comarques del Baix Penedès per formar la llista per la circumscripció de Tarragona.

La resta de persones escollides per completar part de la llista han estat Jean-Marc Segarra, Sergi Albarrán, Marina Giner i Neus Cerdà (Tarragonès), Camí Mendoza, Irene Aragonès i Àngel Xifre (Baix Camp) i Maria Antònia Dalmau (Alt Camp).

La formació haurà de decidir ara en quin ordre es posiciona cadascun dels candidats a la llista final. A les eleccions al Parlament del 2015, JuntxSí, on estava integrada Esquerra, va aconseguir 9 diputats a Tarragona.

Imatge de la reunió d'ERC a Valls, amb Òscar Peris.

ERC del Camp de Tarragona escull els seus representants a la llista del 21DCedida

tracking