Diari Més

Vaga 8N

Talls a vies tarragonines i a la R16 de Rodalies per manifestacions

Grups de manifestants tallen varies carreteres i fan marxes lentes

Retencions a l'A-27 a la sortida de la T-11.

Talls a vies tarragonines i a la R16 de Rodalies per manifestacionsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Algunes carreteres tarragonines estan patint talls, el matí d'aquest dimecres 8 de novembre, a causa de les manifestacions en motiu de la vaga convocada per la Intersindical-CSC amb el suport de l'ANC, Òmnium, ERC, la CUP i Demòcrates.

A primera hora del matí, diversos vehicles fan una marxa lenta al Polígon Francolí de Tarragona, així com també es duu a terme una marxa lenta a l'A-27 a Tarragona. Això provoca el tall a l'accés al Port de Tarragona i al Polígon Francolí, punts de la ciutat on s'han creat grans retencions. La marxa lenta de l'A-27 ha continuat provocant afectacions a Constantí. Cal dir que l'AP-7 també es troba tallada a l'alçada del Polígon Riuclar de Tarragona.

Un altre punt on està tallada l'AP-7 és al Vendrell i a l'Ampolla en sentit nord a causa de la presència de manifestants que impedeixen el pas als cotxes que circulen per aquesta via. També al Baix Penedès s'ha tallat l'autopista AP-2 al punt quilomètric 227 a l'alçada de la Bisbal del Penedès en sentit nord. Pel que fa a les carreteres i autovies romanen tallades per manifestacions l'A7 a l'Hospitalet de l'Infant en sentit sud, la N-340 a Alcanar i a Amposta i la N-420 a l'alçada de Bot. També hi ha marxes lentes a Constantí i l'Ametlla de Mar en sentit nord.

Per altra banda, el servei de tren de Rodalies també està patint afectacions a causa de la vaga. A la demarcació de Tarragona hi ha talls a la línia R16 a l'alçada d'Ulldecona per presència de manifestants a la via.

tracking