Diari Més

Roda de Berà prepara diferents actes en el marc del Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones

El 25 de novembre l'ajuntament rodenc il·luminarà de color lila diferents edificis del municipi

Imatge de l'acte institucional celebrat l'any 2016.

Roda de Berà prepara diferents actes per al Dia Internacional de l'eliminació de la violència envers les donesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'àrea de la Dona de l'Ajuntament de Roda de Berà ha preparat un seguit d'actes en el marcdel Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que se celebra el 25 de novembre.

Del 22 al 25 de novembre, es duran a terme diferentes activitats gratuïtes dirigides a tots els públics.El primer acte tindrà lloc el 22 de novembre, a partir de les 18 hores, al casal cultural Les Monges, un taller sobre assertivitat i autoestima, a càrrec de Clima i Creixement, especialitzats en formació en creixement personal i clima laboral. Les places són limitades a 25 persones i caldrà inscriure’s prèviament a l’Hotel d’Entitats.

El 23 de novembre a les 19 hores, La Porta de Fusta Teatre portarà a l’Hotel d’Entitats l’espectacle El sopar de les princeses, una obra que analitza la relació entre la publicitat i els models de gènere.

El divendres 24, a les 12 del migdia, la plaça de l’Ajuntament acollirà un acte institucional on es llegirà un manifest emès per l’Institut Català de les Dones i es repartiran llacets liles.

I finalment, el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, l'Ajuntament il·luminarà de color lila la façana del consistori i la de l’Hotel d’Entitats, així com l’espai de la Pedrera de l’Elies.

tracking