Diari Més

Els jocs populars, protagonistes del Parc de Nadal de Valls

Des d’aquesta setmana i fins al 5 de desembre set escoles i dotze entitats recullen material reutilitzable per preparar activitats

Enguany el Parc de Nadal de Valls canvia l'horari de matí i obrirà de 10.30h a 13.30h.

Els jocs populars, protagonistes del Parc de Nadal de VallsAjuntament de Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc de Nadal de Valls es dedicarà, aquest 2017, a la temàtica dels jocs populars. Per tal de preparar les activitats, aquesta setmana set escoles i dotze entitats han iniciat la recollida de materials reutilitzables, que es perllongarà fins al dia 5 de desembre. El recinte nadalenc s’ubicarà al pati de l’Escola Enxaneta i disposarà al costat mateix de l’aparcament del Carme.

Les dotze entitats participants han plantejat vuit tallers basats en el desenvolupament de les habilitats creatives i dues ludoteques, una d’elles especialitzada en el vessant musical. Temàticament, un dels tallers s’ambientarà en el món del teatre, un altre en el dels castells i un tercer en el patrimoni festiu local.

Els jocs que dels quals podran gaudir els infants són el dels palets, el del bolig, el de les anelles, el de les dames, el disc de Newton, el tres en ratlla, les bitlles catalanes i el dels cavallets. Així mateix, tres tallers s’han ideat per a nenes i nens a patir dels tres anys, tres més des dels quatre anys, dos des dels cinc i un altre des dels sis.

Les dotze entitats participants són Cel Rogent-Educació Ambiental, que coordina els continguts, l’Associació Verge de la Candela, l’Agrupament Escolta Verge de la Candela, l’Associació Porta Oberta, l’Associació Trèvol, la Colla Joves Xiquets de Valls, el cor Koré de l'associació coral Suite Cor, la Coral infantil Cors Alegres, l’Esplai Esquirols, Teatralitzat i la Unió Anelles de la Flama, així com la companyia Passabarret, que instal·larà els seus jocs d’habilitats circenses.

Enguany el Parc de Nadal obrirà del 28 de desembre al dijous 4 de gener. Enguany s’iniciarà mitja hora més tard cada matí, a les 10.30h, però tancarà mitja hora més tard, a les 13.30 h. A les tardes l’horari serà de les 17 a les 20h. Les entrades per accedir-hi podran ser per mig dia o per dia complet.

tracking