Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Salou redacta el projecte de millora del camp municipal

El usuaris denuncien la manca de zones cobertes per aixoplugar-se

Imatge de Facebook de la UD Salou durant la presentació dels equips al camp de futbol

L'Ajuntament de Salou redacta el projecte de millora del camp municipalUD Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou ha començat la redacció del projecte de millora de les instal·lacions de l’actual camp municipal de Salou. Les actuacions no es duran a terme a curt termini ni suposaran un gran canvi en l’equipament, però apaivagaran part de les queixes dels usuaris, com les que es van produir aquest cap de setmana, quan la tempesta va tornar a deixar en evidència que el camp de futbol no té cap indret on refugiar-se de la pluja.

«Hem començat a redactar el projecte de millora de les instal·lacions que inclourà la renovació dels vestuaris i la construcció d’una estructura que serveixi per a cobrir part de la graderia i, d’aquesta manera, donar aixopluc als assistents al camp principal», ha explicat el regidor d’Esports, Dani López, a Diari Més.

L’episodi de tempesta d’aquest cap de setmana va refivar les crítiques a les xarxes socials d’alguns assidus al camp de futbol on entrena l’equip de la UD Salou. «Hem tingut un dia complicat al camp. Quan ha començat la tempesta elèctrica, la gent buscava refugi, però només hi ha el bar. Des del club s’han demanat moltes vegades unes grades cobertes. Demano que s’escolti aquesta petició, ja que hi ha molts equips de futbol i els pares ens mereixem no mullar-nos a l’hivern i tenir ombra a l’estiu. Som dels pocs camps de futbol que no tenim teulada», denunciaven a les xarxes socials. En la mateixa línia, una altra usuària del camp de futbol denunciava que, cada any, amb motiu de la celebració del ral·li, «les grades es traslladen al passeig i ens quedem sense durant almenys quinze dies». Afegeia que, l’any passat, els jugadors van haver d’estar sense dutxar-se als vestuaris ducrant mesos «per un problema en la caldera del camp».

Queixes d’equips visitants

Per la seva banda, el regidor d’Esports de Salou reconeix que «som conscients que cal donar una resposta a algunes peticions que han fet arribar tant els clubs com els usuaris».

Les persones que utilitzen el camp de futbol municipal regularment es lamenten també de les queixes que han d’escoltar cada cap de setmana sobre les «pèssimes» instal·lacions en boca dels equips visitants que van a jugar a Salou.

tracking