Diari Més

El concursant de Top Chef Álex Clavijo cuinarà divendres a Cambrils

El televisiu cuiner estarà present en el 51 aniversari de Casa Macarrilla

Álex Clavijo és un reconegut cuiner equatorià que va participar en la passada edició de Top Chef.

El concursant de Top Chef Álex Clavijo cuinarà divendres a CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Álex Clavijo, reconegut cuiner equatorià i concursant de la passada edició del programa Top Chef, cuinarà aquest divendres 10 de novembre a Casa Macarrilla en motiu del 51è aniversari del restaurant. Clavijo elaborarà un menú a diferents mans que completaran Xavier i Eduard Martí, de Casa Macarrilla i Adan Sáez, mestre pastisser de Xocosavé.

La nit començarà a partir de les 21h amb un menú maridatge amb vins i caves Gramona. Els plats que s’oferiran seran Corviche de ventresca de tonyina i Ceviche de gambeta, dos plats d’Àlex Clavijo; Patacake trufada, arròs de calamar i sípia amb carpaccios de gamba vermella, trompetes de la mort i ceps en textures de Xavier i Eduard Martí; Llom saltat 2.0 d’Àlex Clavijo; delícies de rap, escamarlà, gama i llagostins a la marinera i tentacions tribals de Xavier i Eduard Martí. El menú finalitzarà amb pecat d’Adam i Eva, la barca de l’avi i pastís d’aniversari realitzats per Adan Sáez.

Els plats es maridaran amb vins i caves Gramona, patrocinador de l’esdeveniment. L’acte compta també amb el patrocini de Tarraco Sea Food. El preu del menú és de 66 euros per persona.

tracking