Diari Més

Successos

Denunciat a Amposta un conductor que quintuplicava la taxa d'alcohol permesa

L'home va donar 1,25 mg/l d'aire espirat en les proves d'alcoholèmia

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos van denunciar penalment la matinada d'aquest diumenge un jove de 25 anys i veí de l'Aldea per conduir sota els efectes de l'alcohol amb una taxa que quintuplicava la permesa.

Segons han informat avui els Mossos, els fets es van produir a les 04:35 hores en un control preventiu de drogoalcoholèmia a la carretera TV-3405 al seu pas per la localitat d'Amposta, quan van aturar el turisme conduït pel jove.

El conductor va ser sotmès a les proves de detecció de drogues i alcohol, i va donar un resultat d'1,25 mg/l d'aire espirat en les proves d'alcoholèmia.

El jove quintuplicava la taxa màxima permesa, que és de 0,25 mg/l, per la qual cosa es van instruir diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques amb una taxa superior d'alcohol de 0,60 mg/l (taxa penal), que s'han dirigit al jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta.

El vehicle va quedar immobilitzat i el conductor s'enfronta a una pena d'entre 3 i 6 mesos de presó, o d'entre 6 i 12 mesos de multa, o treballs en benefici de la comunitat no inferior a 31 dies ni superior a 90, i, en tot cas, a la privació per conduir vehicles a motor d'entre un i 4 anys.

tracking