Diari Més

Banyeres del Penedès

L'Ajuntament de Banyeres alerta de la presència d'una «indigent» que porta un permís «il·legal» del consistori

L’alcalde del municipi demana que aquells que la vegin «avisin ràpidament»

Imatge del municipi de Banyeres del Penedès.

L'Ajuntament de Banyeres alerta de la presència d'una «indigent» que porta un permís «il·legal» del consistoriAj. Banyeres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha emès un comunicat a les xarxes socials en el que alerta de la presència d’una noia que va per les cases del municipi que demana diners i menjar. La mateixa publicació afegeix que porta «una carta amb l’escut de l’Ajuntament», i demana que no se li obri la porta i que qui la vegi es posi en contacte amb membres del consistori.

Amadeu Benach, batlle de Banyeres, ha assegurat al Diari Més que es tracta d’una «indigent, i també hi ha altres persones que van pel poble demanant». A més, afegeix que la noia «diu que l’Ajuntament li ha donat permís i això és fals». De fet, Benach assegura que la carta que duu amb ella «és il·legal» i que l’ha degut «fotocopiar en algun lloc». Tot i el comunicat a les xarxes, l’alcalde del municipi reconeix que no vol «crear tensió o alerta», sinó que només vol localitzar i que la gent informi si la veu. Per això tampoc vol relacionar aquest fet amb els darrers robatoris que s’han produït al municipi, ja que «això seria especular massa».

Després d’haver-se fet el comunicat de l’Ajuntament, Benach ha reconegut que alguns veïns li han dit que li havien donat «llet o aliments i, fins i tot, diners». Davant d’aquesta situació, l’alcalde ha remarcat un missatge de tranquil·litat: «no vull que la gent no li doni coses, només volem localitzar-la».

tracking