Diari Més

Veïns de Segur alerten de la presència de rates als contenidors de la platja

El municipi afronta, des de fa anys, una problemàtica d’acumulació de brossa que s’agreuja durant la temporada d’estiu

Captura d'un vídeo d'un veí amb una rata a la part superior.

Veïns de Segur alerten de la presència de rates als contenidors de la platjaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de rates ha posat novament de manifest que, a Segur de Calafell, hi ha una problemàtica amb els contenidors. És una situació que s’arrossega de fa temps i, aquesta passada temporada d’estiu, es va tornar a posar sobre la taula: la brossa s’acumula als carrers. Els veïns ho han denunciat en diverses ocasions i, ara, també es fan ressò de la presència de rates i, concretament, als contenidors de la zona de la platja de Segur.

Malgrat tot, aquest no seria l’únic punt del municipi afectat. Segons apunten els veïns, també s’han vist rosegadors a l’avinguda Mediterrani i alguns assenyalen que es tracta d’una «plaga». Al carrer Vilamar de Calafell també se n’han vist, zona on, diuen, que és una problemàtica que ve d’anys enrere i on algunes rates han arribat a entrar a les cases i botigues.

A principis d’aquest passat estiu, alguns veïns ja es van queixar de la brossa acumulada en diversos contenidors del municipi, tot reivindicant que es fessin més recollides diàries, sobretot a primera línia de mar, una de les zones més afectades durant l’època estival.

tracking