Diari Més

El Morell es prepara per a les Festes Majors de Sant Martí

Les festes començaran aquest divendres 3 fins el 13 de novembre

Imatge de les festes de Sant Martí 2016.

El Morell es prepara per a les Festes Majors de Sant MartíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell acollirà les seva Festa Major d’Hivern, en honor a Sant Martí que tindrà lloc al municipi des d'aquest divendres 3 fins al 13 de novembre.Una trentena d’actes integren el programa festiu, que obre aquest divendres 3 l’activitat a les 19h amb una doble proposta de caire històric: La recuperació de la memòria històrica.Una necessitat?, una obra de Francesc-Xavier Tolosana Arriaga, guanyadora de la 3a Beca Recerca Local Història i Patrimoni.

El primer cap de setmana festiu acollirà l'espectacleEl Petit Príncep i el Moleskine,una sessió musical dels anys 80 i una masterclass de zumba.

Els actes festius viuran, a continuació, un parèntesi fins el proper divendres 10,quan arrencarà el gruix del programa d’activitats. Amb la IV trobada de diables o el concert de Sant Martí que comença a les 23.30h amb un cartell integrat per Brams, Porto Bello i Dj Sendo, entre altres activitats.

Els actes previstos per al diumenge 12 tindràn un caire més tradicional amb l’Ofici de Festa Major,la ballada de sardanes iel Vermut de Festa Major, que començarà després del Seguici.

Els actes de fi de festes, el 13 de novembre, estaran marcats pel Divertiland de Festa Major amb rocòdrom, tirolina, autos de xoc ecològics i jocs gegants i tradicionals. Finalment, la Festa Major baixarà el teló amb un acte mediàtic, com és l’espectacle del televisiu humorista, actor i presentadorEn Peyu i en Dani.

tracking