Diari Més

Noves Tecnologies

L'App Civitas es presenta a la fira internacional Municipalia

L’aplicació permet acostar els ajuntaments als seus ciutadans

L'aplicació s'ha presentat durant aquesta setmana al saló que obre portes a Lleida

L'App Civitas es presenta a la fira internacional MunicipaliaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la bona acollida que va tenir en la seva estrena l’any 2015, Civitas App torna a estar present a Municipalia, la fira internacional d’equipaments i serveis municipals que obre portes a Lleida. Entre els diferents expositors que hi estan presents, s’hi troba Civitas, l’App de participació ciutadana que apropa l’Ajuntament als seus ciutadans. Es tracta d’una aplicació que permet millorar la comunicació directa entre els ajuntaments i la seva ciutadania, que s’articula bidireccional i d’acord amb diverses funcionalitats: notícies, avisos, enquestes, agenda, llocs i serveis, informació, comentaris i selecció de l’idioma. L’empresa tarragonina que ha desenvolupat Civitas és Technodac.

L’App és única gràcies al valor afegit que aporta la facilitat de comunicació que ofereix, la comoditat en el seu ús, la proximitat amb el ciutadà, la participació en els afers públics, així com el caràcter programable i personalitzable de l’App, ja que cada ajuntament pot configurar quines funcionalitats vol activar, així com pot rebatejar-la i atorgar-li un color corporatiu. Tot plegat permet l’App Civitas oferir destacats avantatges tant als ajuntaments com als seus ciutadans. L’administració pot beneficiar-se de l’enviament d’informació a temps real, així com copsar l’opinió ciutadana amb els comentaris, avisos i incidències que els ciutadans envien.

Alguns municipis com Artés, Ascó, Constantí, Deltebre, la Pobla de Mafumet, Montblanc, Perafort i Puigdelfí, Tarragona o Vila-rodona ja gaudeixen dels avantatges de l’aplicació.

tracking