Diari Més

Demanen 13 anys de presó a una dona per cremar el matalàs de la seva parella

En el moment de l'incendi una vintena de veïns eren a l'edifici i quatre van haver de ser evacuats

​Una dona s'enfronta a 13 anys de presó per calar foc al matalàs de casa seva

​Una dona s'enfronta a 13 anys de presó per calar foc al matalàs de casa sevaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fiscal demana 13 anys de presó a una dona per cremar el matalàs de la seva parella al domicili d'ell, a la Selva del Camp (Baix Camp) després d'una discussió, en uns fets ocorreguts el 14 de maig del 2013.

La Secció Segona de l'Audiència deTarragonajutjarà el cas el dimarts 31, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La dona està acusada d'un delicte d'incendi amb risc per a les persones, amb l'atenuant d'alteració psíquica, ja que patia un trastorn límit de personalitat amb consum habitual de cocaïna i marihuana.

En el moment de l'incendi, una vintena de veïns eren a l'edifici i els Mossos d'Esquadra van evacuar quatre veïns de la quarta i cinquena planta per ser d'edat avançada, i que el foc suposava un risc per a la seva vida.

La resta de llogaters va quedar confinada a l'edifici, a més, tres dels agents van inhalar fum durant les tasques d'auxili i van estar quatre dies de baixa.

El pis va patir danys valorats en més de 5.000 euros i l'edifici, per valor de 80 euros.

El fiscal demana també que pagui aquests danys als perjudicats i que indemnitzi a cada agent afectat pel fum amb 240 euros

tracking