Diari Més

Riudecanyes

Les llars de Riudecanyes que reciclin més, pagaran menys el proper any

El 2018 s’implantarà un sistema de recollida selectiva de pagament per generació

El sistema de pagament per generació beneficia a aquelles persones que reciclen correctament.

Les llars de Riudecanyes que reciclin més, pagaran menys el proper anyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Riudecanyes implantarà, a partir del fener de 2018, un sistema que té com a essència que qui recicla més, paga menys: el sistema de pagament per generació. Al municipi ja fa tres anys que es va implantar la recollida porta a porta amb cubells amb xip per determinar quins veïns ho fan i qui no i, amb aquest nou sistema, els que reciclin de forma correcta en sortiran beneficiats.

Per tal d’informar a la ciutadania de l’ajustament del model de recollida s’enviaran cartes personalitzades a tots els habitatges. En aquest document s’explicarà el canvi i es detallarà quina taxa pagaria cada habitatge el 2018, tenint en compte la seva participació actual en la recollida porta a porta. Amb aquesta carta es pretén que tothom pugui comprovar que s’estan efectuant correctament les lectures dels seus cubells i que les dades que es recullen són correctes.

A més de la carta, es realitzarà una xerrada informativa el divendres 27 d’octubre a les 19:30 a la Societat Recreativa i s’atendrà personalment a la ciutadania en un espai informatiu. Al llarg de 15 dies, un educador ambiental atendrà a totes les persones que tinguin dubtes o hagin detectat errades en les lectures dels seus cubells. En cas de no poder solucionar el dubte, un tècnic es desplaçarà al domicili en qüestió.

tracking