Diari Més

L'enxampen amb el mòbil mentre conduïa i el detenen per tenir 10 requeriments judicials

Els agents també van trobar una planta de marihuana dins la furgoneta de l'arrestat, veí de Salomó

Imatge d'arxiu de la Policia Local de Torredembarra.

Detenen un veí de Tarragona a Torredembarra per una ordre de recercaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra va detenir, el passat dilluns 23 d’octubre al vespre, un veí de Salomó que tenia un total de deu requeriments judicials pendents. L’home va ser enxampat parlant pel mòbil mentre conduïa al terme municipal, cosa que va acabar comportant el seu arrest pels requeriments judicials pendents.

Els agents van detectar un individu a la carretera de la Riera de Gaià conduint una furgoneta mentre parlava pel telèfon mòbil. Els efectius li van demanar que s’aturés, però el conductor no va fer cas a les indicacions i va emprendre la fugida. Amb la col·laboració d'un altre vehicle de la Policia Local, el cos policial va poder aturar l’home tot just abans de la incorporació de l'AP-7, a l'entrada del peatge de Torredembarra.

Un cop identificat i havent consultat la base de dades policial, els agents van comprovar que el conductor tenia fins a deu requeriments judicials pendents: sis ordres de recerca, detenció i presentació davant del jutge de diferents jutjats de l'estat; dos ingressos a presó i dues investigacions de domicili.

La majoria dels fets investigats tenen el seu origen en delictes d'estafa. Entre els jutjats reclamants destaquen Badajoz, Saragossa, Terol i Vinaròs. Al detingut també se li van instruir diligències per delicte contra la seguretat vial per conduir amb el carnet caducat.

Finalment, a la furgoneta es va localitzar una planta sencera de marihuana d'un metre d'alçada. Pel que fa aquest darrer fet, s'està investigant la procedència i la finalitat de la planta. El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell.

tracking