Diari Més

Exposicions

Més de 2.500 persones visiten la 23ª exposició de Bolets Vila del Morell

Una de les finalitats és donar a conèixer les varietats verinoses per ampliar-ne el seu coneixement i identificació per part de la població

Imatge d'alguns bolets de l'exposició.

Més de 2.500 persones visiten la 23a Exposició de Bolets Vila del MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 2.500 persones van visitar la 23a Exposició de bolets Vila del Morell el passat cap de setmana. La mostra va oferir una àmplia varietat micològica, amb exemplars tant comestibles com no comestibles, ja que una de les finalitats d’aquesta iniciativa anual és donar a conèixer les varietats verinoses per ampliar-ne el seu coneixement i identificació per part de la població.

Sota l’organització de l’entitat local Tocats del Bolet i amb la col·laboració de l’Ajuntament, la 23a Exposició, ubicada a la sala d’actes de l’Ajuntament, va rebre un degoteig continuat de visitants durant tot el cap de setmana. Els bolets van ser exposats en reproduccions en miniatura dels seus respectius hàbitats naturals.

Els visitants de la mostra van poder degustar el diumenge 22 al migdia diferents receptes elaborades amb els bolets com a ingredient bàsic.

També, va haver-hi diferents punts de venda de productes relacionats amb la micologia a unes parades instal·lades a l’exterior de l’Ajuntament morellenc.

Els visitants passejant per la sala d'exposició.

Més de 2.500 persones visiten la 23a Exposició de Bolets Vila del MorellCedida

tracking