Diari Més

Solidaritat

La nova edició de la Fun Run PortAventura recaptarà diners per fer somriure als pacients dels hospitals

El dia de la cursa es posaran a la venda entrades al parc temàtic a preu reduït també a favor de Pallapupas

Momento del paso de los corredores por SésamoAventura en la edición 2016

La nova edició de la Fun Run PortAventura recaptarà diners per fer somriure als pacients dels hospitalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El parc d’atraccions PortAventura acollirà, el proper dissabte 4 de novembre, la Fun Run PortAventura, la VI Cursa Solidària de la Fundació PortAventura. Aquesta cursa, que es desenvoluparà en un ambient familiar i divertit, constarà de 6 quilòmetres i tindrà com a punt de sortida i arribada el PortAventura Convention Centre. Tots els diners recaptats en l’edició d’enguany aniran destinats a Pallapupas, una organització dedicada a millorar la qualitat de vida dels nens i adults a l’hospital a través del somriure.

En l’actual edició, la ja tradicional cursa solidària també comptarà amb noves activitats per gaudir del dia en família. D’aquesta manera, petits i grans podran gaudir d’activitats com les Marsterclass de Zuma, una de les més grans realitzades a la demarcació amb més de 30 monitors simultanis. Per altra banda, personatges com Epi, Blas, Coco, Woody o la Família Adams visitaran els participants. També hi haurà les carreres infantils i l’actuació musical de DJ Abadia (APPC La Muntanyeta). Els interessats en inscriure’s a la cursa i les activitats ho poden fer en aquest enllaç.

Per altra banda, el mateix dia de la cursa i junt a la meta es podran adquirir entrades a PortAventura Park per un preu reduït de 21 euros. La venda d’aquestes entrades contribuirà a augmentar el import final recaptat a favor de Pallapupas. També es pot aconseguir l’entrada solidària fins el divendres 3 de novembre aquí.

Els diners recaptats es destinaran a la organització Pallapupas.

La nova edició de la Fun Run PortAventura recaptarà diners per fer somriure als pacients dels hospitalsCedida

tracking