Diari Més

Empresa

Ilerda Serveis planifica el seu creixement cap a la Costa Daurada i el Camp de Tarragona

L'empresa de distribució de productes de neteja i higiene personal facturarà aquest any 4 milions d'euros

Imatge de la seu central d'Ilerda Serveis.

Ilerda Serveis planifica el seu creixement cap a la Costa Daurada i el Camp de TarragonaIlerda Serveis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ilerda Serveis, empresa familiar lleidatana líder en la distribució de productes de neteja i higiene professional, comprarà una altra nau al polígon industrial Els Frares de Lleida aquest any, que preveu tancar amb una facturació de 4 milions d'euros.

Segons ha indicat el conseller delegat de la firma, Marc Cerón, amb aquesta operació «consolidarem la nostra àrea de negoci i facilitarem l'expansió a d'altres zones, com és el cas de Tarragona».

Ilerda Serveis va tancar el 2016 amb una facturació de 3,20 milions d'euros, fet que suposa un augment del 9 % amb relació a l'exercici del 2014.

Aquest increment, segons han confirmat des de la mateixa empresa, s'ha produït en un context complicat per a l'empresa, ja que l'any passat va deixar de ser el subministrador d'una firma de serveis de neteja el client principal de la qual era l'Aeroport de Barcelona.

Malgrat això, la companyia acabarà l'any amb una facturació que fregarà els 4 milions d'euros i espera aconseguir els cinc el 2020.

El creixement d'Ilerda Serveis ha estat constant durant l'última dècada, ja que el 2006 la seva facturació era d'1,4 milions.

Recentment, l'empresa lleidatana ha incorporat dos comercials i un tècnic a la zona de la Costa Daurada i el Camp de Tarragona per convertir-se en el «referent en el subministrament de productes de neteja i higiene per als turistes estivals».

Paral·lelament, l'empresa vol augmentar la seva quota de mercats en sectors com la geriatria i el món hospitalari.

tracking