Diari Més

Solidaritat

La festa Fent Amics amb Down Catalunya torna a omplir de solidaritat PortAventura

La festa, que va tenir lloc el dissabte 21 d'octubre, va comptar amb parlaments, balls i un espectacle de Halloween

Fotografia de grup de la 9a edició del Fent Amics amb Down Catalunya.

La festa Fent Amics amb Down Catalunya torna a omplir de solidaritat PortAventuraDown Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PortAventura World va tornar a acollir, el passat dissabte 21 d’octubre, la festa Fent Amics amb Down Catalunya. Aquest esdeveniment solidari, que enguany ha arribat a la seva 9a edició, és una jornada solidària dedicada a la diversió i la convivència.

La jornada va començar amb l’acte de benvinguda, que va tenir lloc a les 13h al Gran Teatre Imperial. El grup Down Wapacha Team, format per ballarins amb i sense discapacitat de Tarragona, va ser l’encarregat d’obrir l’acte amb molt de ritme amb les seves coreografies. A continuació van tenir lloc uns breus parlaments i finalment la jornada es va tancar amb l’espectacle inspirat en Halloween a càrrec de la Fundació PortAventura. Els assistents van gaudir d’un dia on no hi va faltar diversió, actuacions i sobretot molta solidaritat.

Tothom que va voler en va poder formar part d’aquest esdeveniment comprant una entrada a per assistir a la festa per un preu de 20 euros. Una part dels diners recaptats es destina a cobrir costos, mentre que el restant es destina a Down Catalunya i a les seves entitats membres (Fundació Astrid 21 Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona i Fundación Reto).

tracking