Diari Més

Cultura

L'Espluga de Francolí busca figurants per al seu Pessebre Vivent

Les representacions es faran del 23 al 26 de desembre

Imatge del grup que va participar a la representació del 2015.

L'Espluga busca figurants per al seu pessebre viventCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Espluga de Francolí ha obert aquest dilluns 23 d'octubre les inscripcions per a la representació del pessebre vivent del municipi.

L'organització busca figurants de totes les edats, especialment homes joves i de mitjana edat, però també dones i infants. També, s’obren les inscripcions per totes les persones que hi vulguin col·laborar en tasques de muntatge, control d’accessos, avituallaments, i altres funcions organitzatives.

En aquesta ocasió, també es fa una crida als diferents pobles de la Conca de Barberà amb l’objectiu d’ampliar el nombre de participants i obrir el projecte a la comarca.

El muntatge del pessebre vivent començarà als carrers del nucli medieval de l’Espluga a partir del 6 de desembre, i les representacions es faran del 23 al 26 de desembre. Durant tot l’any els col·laboradors de l’entitat organitzadora treballen per fer possible la representació, la qual es va recuperar l’any 2009.

La representació del pessebre vivent és de caràcter bianual i compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga, la Parròquia de Sant Miquel, els Armats de l’Espluga, la Comissió de Reis i altres entitats i institucions.

tracking