Diari Més

Mobilitat

Foment desestima la línia d'alta velocitat Castelló-Vandellòs

El ministeri de Foment i Adif creuen que el tram entre aquests dos municipis té prou capacitat per suportar totes les circulacions actuals i futures

Imatge del Corredor del Mediterrani al seu pas per Vandellòs-Hospitalet de l'Infant.

Foment implantarà el doble ample europeu de forma directa al CorredorACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Foment no construirà una nova plataforma d’alta velocitat entre Castelló i Vandellòs. Així ho explica el diari Levante segons les afirmacions fetes en les seves darreres visites a Valènica pel coordinador del corredor del mediterrani, Juan Barios. La decisió de renunciar a aquesta nova línia d’AVE es deu a que Foment i Adif consideren que el tram entre Castelló i Vandellós té la suficient capacitat per suportar totes les circulacions tan actuals com les que hi haurà en un futur, per la qual cosa és «innecessari» construir una nova línia d’AVE.

Tot i que no hi haurà nova línia d’alta velocitat, el tram ferroviari entre Castelló i Vandellòs sí que s'adaptarà al ample ibèric ferroviari en ample europeu quan ho requereixin les circulacions del corredor mediterrani, tal i com apunta el Levante. També s’hi duran a terme millores perquè hi puguin circular trens de 750 metres.

tracking