Diari Més

Societat

El Camp de Tarragona es promociona a Moscou amb una edició limitada de vins amb art

En la col·lecció 'Art, vi i territori', les caixes de vi estan pintades per artistes catalans amb temes que evoquen els paisatges del Camp de Tarragona

Les caixes de vi estan pintades amb temes que evoquen el paisatge del Camp de Tarragona.

Tarragona es promociona a Moscou amb una edició limitada de vins amb artCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragonaes promociona a Moscou amb una edició limitada de vins amb art gràcies a la proposta de la galeria d'art Anquin's de Reus i el celler del Priorat Clos Galena. El Marriott Hotel de Moscou acollirà la presentació d'Art, vi i territori el pròxim dia 26 d'aquest mes.

Es tracta d'una edició exclusiva i limitada de caixes de vi de Clos Galena, pintades per deu artistes catalans amb temes que evoquen els paisatges del Camp deTarragona.

La proposta es va estrenar ja a Nova York i davant la bona acollida s'ha optat per repetir-la a la capital russa, amb l'assistència d'un centenar de persones.

Cada caixa de vi pintada és exclusiva i original, certificada i signada per cada artista amb il·lustracions de la cartoixa d'Escaladei, de Reus, del mar Mediterrani o de la Tarraco romana.

Els artistes participants són Albert Alís, Mónica Castanys, Alicia Grau, Coia Ibáñez, Frank Jensen, Didier Lourenço, José Moscardó, Ramón Moscardó, Luis Puiggrós i Benjamín Torcal.

Des de la galeria Anquin també s'han confeccionat diverses caixes amb espais emblemàtics de Moscou, tal com ja es va fer també durant la presentació a Nova York.

La directora de Clos Galena, Merche Dalma, assenyala que es projectaràTarragonamitjançant una proposta creativa i original. «Art i vi són una excel·lent combinació i són una bona carta de presentació de la demarcació deTarragona», coincideix la galerista i propietària d'Anquin's, Josepa Quintero.

tracking