Diari Més

Oci

La vida de muntanya, protagonista de la setena edició del Prades Bosc

Les activitats organitzades es faran el dissabte 28 i el diumenge 29

Es farà una excursió familiar per l'entorn de Prades.

La vida de muntanya, protagonista de la setena edició del Prades BoscCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prades ha organitzat la VII edició del Prades Bosc, un conjunt d’activitats que tenen l’entorn natural del municipi i la vida al bosc com a protagonistes. Aquesta proposta es durà a terme els dies 28 i 29 d’octubre.

Així, el dissabte 28 a les 10 del matí es durà a terme una excursió familiar que tindrà la Plaça Major com a lloc de partença. L’activitat anirà a càrrec dels Birimbins. A la tarda, hi haurà l’exhibició motoserra, també a la Plaça Major. A partir de les 9 del vespre es celebrarà el sopar popular Prades Bosc de senglar. La vetllada estarà amenitzada pel Mag Nebur. Els qui vulguin degustar l’àpat hauran d’inscriure’s prèviament a l’oficina de turisme El preu serà de 12€ i anirà a càrrec de la Societat de Caçadors de Prades i la Febró.

El diumenge 29 es posarà el punt final a la festivitat amb una demostració i concurs de tall amb serra mecànica a la plaça dels Arbres del centre cívic. El concurs començarà a les 12:30h i el premi pel guanyador és una motoserra. La resta de participants també rebran obsequis.

tracking