Diari Més

La diada de Santa Úrsula es dedicarà a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

L’activitat de la fira de Santa Úrsula s’aturarà demà dissabte de 17 a 19h com a mostra de suport a la manifestació de Barcelona

Imatge d'arxiu d'una edició passada de la Fira de Santa Úrsula.

Els castells tornen a ser els protagonistes a la Fira de Santa Úrsula de VallsAjuntament de Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Colla Vella i la Joves dels Xiquets de Valls i l’Ajuntament han acordat dedicat l’actuació castellera de Santa Úrsula als empresonats Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, presidents d’Òmnium Cultural i l’ANC respectivament. D’aquesta manera la diada, que se celebrarà aquest diumenge 22 d’octubre a les 13h a la plaça del Blat, tindrà un caràcter reivindicatiu.

Per altra banda, les entitats i el consistori també han decidit paralitzar l’activitat de la Fira de Santa Úrsula demà dissabte de 17 a 19h com a suport a la manifestació que es durà a terme a Barcelona. Es tracta de la manifestació en defensa dels drets i les llibertats convocada per la Taula de la Democràcia arran de la situació política que s’està vivint a Catalunya.

Les activitats incloses en el tram horari de la manifestació modifiquen el seu horari. En aquest sentit, els actes al voltant del correbous, organitzats per l’Associació El Bou de Valls, s’han avançat cap a l’horari matinal, concretament a les 12 h des de la plaça de la Zeta. S’ha adaptat l’itinerari inicialment previst al següent: carrer Sant Antoni, carrer Major, plaça del Blat, carrer la Cort, el Pati, plaça dels Alls i plaça de la Zeta. Així mateix, el dinar s’avança a les 14.15 h.

Els estands de la FiraCastells, que avui divendres aixeca el teló al Pati, romandran tancats entre les 17 i les 19 h, però obriran a partir d’aquesta hora i no hauran de tancar a les 20h, sinó que podran perllongar l’activitat fins que ho considerin oportú. Els actes infantils del Fòrum familiar en la mateixa plaça del Pati també retardaran l’obertura a les 19h. Així mateix, el contacontes amb la narradora i periodista de televisió Eli Carnicé, previst al vestíbul del Teatre Principal, s’endarrereix mitja hora i començarà a les 19 h.

La Unió Anelles de la Flama, entitat gestora del correfoc, i la representació del ball parlat dels Diables de Valls, suspèn aquestes dues activitats per la incompatibilitat logística d'alguns actes arran de la convocatòria de mobilitzacions.

tracking