Diari Més

Obres

Dilluns comencen les obres de millora de Cala Crancs a Cap Salou

S’aprofita que la temporada de platges ha finalitzat per continuar amb la segona fase dels treballs

Imatge de Cala Crancs a Cap Salou.

Dilluns comencen les obres de Cala Crancs a Cap SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona fase dels treballs de millora, conservació i manteniment de la xarxa d’aigües i sanejament del municipi s'iniciaran aquest dilluns 23 amb una intervenció a l’emissari submarí de cala Crancs, al Cap Salou.

Segons han assenyalat els serveis tècnics d’enginyeria municipals els treballs de reparació del tram malmès en la zona de rompent de l’emissari submarí es realitzarà amb embarcació de treball i equip de submarinistes; a més del personal de terra i maquinaria que ajudi a la col·locació i soldadura de la canonada i el llastrat.

Les obres, les quals s’allargaran durant quatre dies, consisteixen en el dragat i desenterrament d’un tram que s’ha de substituir i que serà executat per l’equip de submarinistes. Aquests deixaran el nou tram el més soterrat possible, controlant que no es formin punts elevats que puguin crear bosses d’aire.Posteriorment, es connectarà la nova canonada d’uns 20 metres i se situarà dins el tram per a que l’emissari quedi per sota la rasant.

Des dels serveis tècnics es col·locaran rètols advertint de l'obra i prohibint l'accés i el bany, però s'intentarà donar continuïtat al camí de ronda. El cost dels treballs que realitzarà l’empresa especialitzada ACSA-Sorigué serà de 40.242,52 €, IVA inclòs.

tracking