Diari Més

Salou pateix caigudes d'arbres a 60 punts

La tempesta ha afectat principalment a la zona de Llevant i ha fet caure 200 arbres

Un arbre caigut a sobre d'un comerç al carrer Carles Buigas de Salou

La pluja arrasa el Camp de Tarragona i provoca greus desperfectes i feritsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou va enregistrar ahir al voltant de 60 punts on van caure arbres de grans dimensions degut a la forta tempesta que va tenir lloc ahir al voltant de les sis de la tarda. En concret, pins i alguna palmera han estat els elements afectats per la força del vent i la pluja.El balanç de jardineria municipal afecta uns 150 arbres, als que s’han d’afegir una cinquantena més de propietat privada.

La zona més danyada ha estat principalment la de Llevant, al nord-est del municipi. A la zona de Ponent hi va haver alguna caiguda però sense gravetat. A la platja llarga una dotzena de pins van quedar arrancats; a la zona del carrer Carles Buïgas, Brussel·les, Valls –amb un habitatge danyat per la caiguda d’un arbre particular- o Fra Júniper Serra també han vist com la virulència de la tempesta provocava que els arbres caiguessin damunt d’establiments comercials. A més, al carrer Ventura i Gassol hi ha hagut tall de subministrament per un arbre que s’ha bolcat damunt el fil elèctric. La Regidora de Manteniment de la ciutat, Maria Jose Rodríguez, confirmava avui que no hi ha cap ferit i que «els danys han afectat exclusivament a vehicles i algunes façanes».

Afegeix queels treballs per retornar a la normalitat els carrers de Salou han continuat aquest dijous, després que ahir a les 10 de la nit els efectius mobilitzats de Protecció Civil, bombers, brigades, serveis de Policia Local i equips de neteja i jardineria donessin per resolta una primera fase de la intervenció, fent majoritàriament accessible la circulació al terme.

tracking