Diari Més

Metereologia

Tarragona, en alerta taronja per pluges

Les precipitacions poden acumular 40 litres per metre quadrat en territori tarragoní

Un vehicle ha quedat atrapat en una zona inundada a la N-340

Les pluges deixen diverses afectacions al Camp de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La demarcació de Tarragona es troba, aquest dimecres 18 d'octubre, en alerta taronja per pluges. En total són quinze les demarcacions de l'Estat que es troben en alerta per pluges, segons l'Agència Estatal de Metereolgia. Junt a Tarragona, Osca i el Pirineu de Lleida també es troba en alerta taronja.

Pel que fa a Catalunya, Tarragona es troba en alerta taronja per precipitacions que poden acumular 40 litres per metre quadrat i que aniran acompanyades de tempestes al litoral i prelitoral nord. Per altra banda, Barcelona i Lleida estan en alerta groga amb 20 litres per metre quadrat i tempestes. Cal destacar que el Pirineu de Lleida es troba en alerta taronja per precipitacions que poden acumular 80 litres per metre quadrat en 12 hores.

En aquesta mateixa situació es troba també el Pirineu

d’Osca, a Aragó, també en alerta taronja, mentre que Saragossa es troba en alerta groga.

Estan en alerta groga per pluges i tempestes Castelló, València, Màlaga i Mallorca, i per precipitacions Còrdova, Jaén, Salamanca, Navarra i Càceres, així com les illes d’Eivissa i Formentera.

Segons Aemet, amb alerta taronja existeix un risc meteorològic important amb cert grau de perill per a les activitats usuals, i amb la groga no existeix risc meteorològic per a la població en general, encara que sí que existeix perill per a alguna activitat concreta.

tracking