Diari Més

Municipal

Deu dels 18 projectes del pressupost participatiu de Calafell són millores

Només vuit de les propostes que aquesta setmana voten els veïns corresponen a noves inversions, la resta són reparacions

Els veïns proposen la reparació del paviment i la senyalització entre el carrer Xile amb Panamà.

Deu dels 18 projectes del pressupost participatiu de Calafell són milloresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només vuit de les divuit propostes que aquesta setmana voten els calafellencs, en el marc dels pressupostos participatius, corresponen a noves inversions al municipi. La resta, una desena, són arranjaments, remodelacions o millores d’alguns espais del municipi que –a través del pressupost participatiu o no– necessiten tasques de manteniment. En qualsevol cas, es tracta dels projectes finalistes que els mateixos ciutadans han proposat a l’ajuntament, dels quals els veïns trien aquest mes els que volen que s’incorporin al pressupost municipal de 2018 fins a exhaurir una partida de 400.000 euros.

Arranjar el paviment i la senyalització d’una corba perillosa al carrer Panamà amb Xile i reparar les voreres i voravies trencades; solucionar les voreres aixecades per les arrels a la Rambla Nova; desdoblar una canonada per acabar amb les inundacions del carrer Pescador; la reparació del pàrquing de l’escola El Castell; la remodelació de la zona verda del Clos del Rectoret; la millora del paviment d’accés a la Ciutadella Ibèrica o la millora de les zones de jocs infantils, són els projectes que els veïns de Calafell han proposat al consistori i que mostren algunes de les deficiències del municipi. S’hi afegeixen les propostes de canviar les passarel·les de fusta de la platja de Segur, la instal·lació de marquesines a les parades d’autobús o la il·luminació de la plaça de l’estació de Segur per augmentar la seguretat.

Noves inversions

Crear una zona verda a la urbanització Mas Mel, crear horts urbans al recinte de la Masia del Vilarenc, fer un pàrquing per donar servei a la nova biblioteca, construir una instal·lació esportiva per a l’atletisme o la instal·lació de màquines recicladores d’ampolla i expenedores de pinso per als gats sense llar a parcs i places, són alguns dels projectes més creatius proposats que suposarien una nova inversió en el municipi.

Poden dipositar el seu vot les persones empadronades a Calafell més grans de 16 anys. La votació, amb papereta i urna, es pot realitzar a qualsevol de les tres oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) fins al 29 d’octubre.

tracking